FCSB a câștigat prima manșă a turului al doilea preliminar al Conference League, 1-0 în deplasarea de la CSKA 1948 Sofia, iar înaintea partidei retur, antrenorul Elias Charalambous nu consideră că s-a decis calificarea.

Elias CharalambousFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Elias Charalambous și solicită jucătorilor energie și putere pentru a se califica în Conference League

La conferința de presă premergătoare returului cu formația din Bulgaria, Elias Charalambous a repetat faptul că jucătorii de la FCSB trebuie să fie pregătiți pentru a decide calificarea în favoarea lor.

„După primul meci, am zis că nimic nu e terminat. Acum avem a doua repriză. Situația e puțin diferită, acum putem analiza meciul pe care l-am jucat. Din punctul meu de vedere, jocul e deschis.

Dacă jucătorii nu intră în teren cu energie, cu putere, vom avea probleme. Ei sunt o echipă bună. Ei nu au jucat (n.r. în weekend), deci sunt pregătiți pentru meci. Jucătorii mei trebuie să fie pregătiți.

Vreau să spun baftă tuturor echipelor din România care joacă mâine. Vom avea toți jucătorii. Nu avem echipa a doua. Avem nevoie de toată echipa.

Nu pot să spun cine va fi rotit. Vom vedea mâine. Vom vedea la antrenament cine e 100%. Nimeni nu știe. Mai avem antrenamente” – a declarat Elias Charalambous, conform DigiSport.

Partida dintre FCSB și CSKA 1948 Sofia se va disputa joi de la ora 21:30 pe stadionul Arcul de Triumf și va fi transmisă LiveBlog pe HotNews.ro.