Este doar o chestiune de zile până când mutarea lu Ousmane Dembele la Paris Saint Germain va fi una oficială, iar Barcelona lucrează deja la întărirea lotului, folosind chiar banii pe care îi va primi în schimbul francezului.

Joao Cancelo, Manchester CityFoto: Paul Currie / Shutterstock Editorial / Profimedia

Barcelona, gata să negocieze cu Manchester City pentru cedarea lui Joao Cancelo

Barcelona a făcut tot posibilul pentru a-l păstra pe Ousmane Dembele la echipă, însă francezul are de gând să facă tot posibilul pentru a merge la Paris Saint Germain.

Chiar dacă cele două părți nu au ajuns la un consens pentru activarea clauzei de 50 de milioane de euro, campioana Franței va profita de o altă speță din contractul lui Dembele, pentru a-l putea achiziționa cu aceeași sumă.

Mai mult decât atât, Barcelona are deja planuri cu banii pe care urmează să îi primească în schimbul lui Dembele și este pregătită să trimită o ofertă către Manchester City pentru a-l achiziționa pe Joao Cancelo.

Fundașul portughez a fost împrumutat în a doua parte a sezonului trecut la Bayern München, însă bavarezii nu au dorit să activeze clauza de cumpărare definitivă în valoare de 70 de milioane de euro.

Aducerea lui Joao Cancelo la Barcelona ar fi o lovitură foarte importantă pentru catalani, el având posibilitatea de a juca și pe partea stângă și pe partea dreaptă.

50 de milioane de euro este cota de piață a lui Cancelo, conform Transfermarkt.