Yamila Rodriguez participă cu naționala Argentinei la Cupa Mondială de fotbal feminin, iar atacanta a fost criticată pe rețelele de socializare pentru că are un tatuaj cu Cristiano Ronaldo pe tibia stângă, informează Reuters.

Yamila RodriguezFoto: Juan Mabromata / AFP / Profimedia

>> VIDEO Lionel Messi face spectacol la Inter Miami: „Dublă” și o pasă de gol

Yamila Rodriguez, criticată pentru că are un tatuaj cu Cristiano Ronaldo

Jucătoarea de 25 de ani, care are și un tatuaj cu Diego Maradona pe coapsa stângă, a afirmat că faptul că-l preferă pe Ronaldo, marele rival al lui Lionel Messi, nu este un semn că nu-l apreciază pe cel care a contribuit decisiv la câștigarea Cupei Mondiale din Qatar.

„Vă rog să încetați, nu mă simt bine. În ce moment am spus că sunt anti-Messi?

Nu mă simt prost din cauza voastră (fanii), ci pentru atrocitățile care se spun, fără milă. Nu puteți avea un idol sau un jucător care să vă placă?

Messi este marele nostru căpitan în echipa națională, dar faptul că spun că inspirația și idolul meu este CR7 nu înseamnă că îl urăsc pe Messi.

Care este problema? Nu suntem cu toții obligați să îi iubim doar pe jucătorii din țara noastră.

Vă rog să înțelegeți că acesta este fotbalul și toată lumea are preferințele sale, iar evidențierea unuia nu înseamnă îngroparea celuilalt. Ajunge, mă obosește, mă doare” - Yamila Rodriguez pe Instagram.

Rodriguez a intrat pe teren în minutul 77 al partidei pierdute de Argentina în fața Italiei, scor 1-0, în grupa G a Cupei Mondiale.