După 12 ani petrecuți pe Old Trafford, David De Gea a părăsit-o pe Manchester United și a rămas liber de contract. Portarul și-a luat rămas bun de la fani printr-un mesaj emoționant postat pe rețelele de socializare.

David De GeaFoto: Jonathan Moscrop / Zuma Press / Profimedia

>> Manchester United, acord pentru transferul unui finalist de Champions League

David De Gea pleacă după 12 ani de la Manchester United

Spaniolul a strâns nu mai puțin de 545 de apariții în poarta lui Manchester United. El a câștigat Premier League (2013), Europa League (2017), Cupa Angliei (2016), Cupa Ligii Angliei (2017, 2023) și Supercupa Angliei (2012, 2014 și 2017).

„Am vrut doar să trimit acest mesaj de adio tuturor suporterilor lui Manchester United. Aș dori să-mi exprim recunoștința și aprecierea neclintită pentru dragostea din ultimii 12 ani. Am realizat multe de când dragul meu, Sir Alex Ferguson, m-a adus la acest club.

Am fost incredibil de mândru de fiecare dată când am purtat acest tricou, am reprezentat cel mai mare club din lume și a fost o onoare pe care au avut-o doar câțiva fotbaliști norocoși.

A fost o perioadă de neuitat și de succes de când am venit aici. Nu credeam că atunci când am plecat din Madrid, pe vremea când eram un puști, voi reuși să realizez așa ceva. Acum, este momentul potrivit să accept o nouă provocare, să mă împing din nou într-un mediu nou.

Manchester va fi mereu în inima mea, Manchester m-a modelat și nu mă va părăsi niciodată” - David De Gea pe Facebook.

De Gea va semna cel mai probabil cu Al-Nassr, acolo unde va fi din nou coleg cu Cristiano Ronaldo.