George Ogăraru, 43 de ani, antrenor-coordonator la Academia CSA Steaua, a fost protagonistul unei reacții incisive după Elveția - România 2-2. Fostul fundaș dreapta al naționalei i-a criticat în termeni dur pe cei doi jurnaliști care au comentat meciul la Prima TV, Emil Grădinescu și Costi Mocanu.

Emil GradinescuFoto: Agerpres

Nume cu o experiență considerabilă în spate, Grădinescu și Costi Mocanu n-au ezitat să critice cu vehemență jocul „tricolorilor”, în special pe durata primei reprize, când elvețienii i-au făcut „jaloane” pe fotbaliștii lui Iordănescu. Cei doi comentatori n-au făcut economie de critici, fapt care l-a exasperat pe Ogăraru.

„Cât dispreț față de propriii jucători ai naționalei pot manifesta cei doi comentatori de la Prima Tv? (n.r. - Emil Grădinescu și Costi Mocanu). Oare nu există cineva care să ia atitudine împotriva acestui bullying televizat la adresa conaționalilor?? Nu există o limită a decenței și a bunului simț?? Am fost nevoit să închid volumul televizorului pentru a nu-mi expune copiii la acest îndemn public la dispreț și desconsiderare a unor oameni și a echipei naționale a României… Rușine să vă fie, domnilor comentatori!”, a spus Ogăraru.

Citește mai departe pe GSP.ro