Manchester United a câștigat sâmbătă duelul cu Everton de pe Old Trafford (2-0), însă „diavolii roșii” au suferit o pierdere importantă. Marcus Rashford a ieșit accidentat pe final, iar United are joi duel cu Sevilla în sferturile UEFA Europa League.

Erik ten Hag si jucatorii echipei Manchester UnitedFoto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

Marcus Rashford s-a accidentat și este incert pentru duelul cu Sevilla din Europa League

Manchester United a obținut sâmbătă a doua victorie consecutivă în Premier League, iar echipa de pe Old Trafford este în grafic pentru un loc în grupele Champions League în sezonul următor.

Totuși, „diavolii roșii” au primit o veste foarte proastă. Marcus Rashford, cel mai în formă jucător al echipei, a suferit o accidentare destul de urâtă și este momentan incert pentru partida de joi cu Sevilla, din sferturile de finală ale UEFA Europa League.

Internaționalul englez a pasat decisiv în minutul 71 al partidei, la golul înscris de Martial, dar a fost înlocuit de Wout Weghorst în minutul 81, după ce a suferit o accidentare.

Rashford a simțit ceva în zona inghinală și s-a îndreptat direct spre vestiare, asta după ce i-a dăruit tricoul său unui tânăr suporter norocos.

La finalul partidei, antrenorul celor de la Manchester United a vorbit despre problema lui Marcus Rashford.

„Trebuie să așteptăm, nu arată deloc bine. Încă o dată, astfel de probleme se datorează programului. Trebuie să ne protejăm jucătorii. Nu poți juca 3 meciuri în 6 zile.” - a spus Erik ten Hag.

Rashford a fost titular în partida pierdută de United la Newcastle (2-0) și a jucat și în meciul cu Brentford, când a și marcat unicul gol al meciului.

Manchester United va juca joi în sferturile UEFA Europa League cu Sevilla, de la ora 22.