Rafael Leao are contract cu AC Milan până în vara anului 2024, iar campioana Italiei își dorește să îi prelungească înțelegerea cu un salariu atractiv, dar și cu un alt sacrificiu uriaș.

Rafael LeaoFoto: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

AC Milan vrea să plătească amenda pe care Rafael Leao a primit-o de pe Sporting Lisabona

În anul 2018, Rafael Leao s-a transferat de la Sporting Lisabona la Lille, după un episod destul de periculos în tabăra portughezilor.

Jucătorii au fost atacați de către suporteri în cantonament, iar atunci lusitanul a luat decizia de a părăsi gruparea din capitala Portugaliei.

Sporting Lisabona a reclamat la TAS plecarea lui Leao la Lille, iar acum fotbalistul le datorează nu mai puțin de 19 milioane de euro.

AC Milan a achitat 35 de milioane de euro pentru a-l aduce pe San Siro, iar acum este dispusă să facă și mai mult pentru a-l păstra.

Potrivit jurnalistului Matteo Moretto, Rafael Leao ar fi ajuns la un acord de principiu cu oficialii clubului AC Milan pentru prelungirea contractului, urmând să devină unul dintre cei mai bine plătiți jucători ai echipei.

7.5 milioane de euro pe an ar urma să câștige Rafael Leao la AC Milan, față de 1.5 cât încasează în acest moment.

Mai mult decât atât, Milan ar fi transmis că ar achita amenda în valoare de 19 milioane de euro pe care Leao trebuie să o plătească către Sporting Lisabona.

80 de milioane de euro este cota de piață a lui Leao conform Transfermarkt.