Fiorentina a câștigat cu 4-1 pe terenul celor de la Sivasspor și s-a calificat în sferturile Conference League (5-1 la general), dar seara formației din Serie A a fost stricată de un suporter al gazdelor.

Alessandro Bianco, lovit in fata la un meci din Conference LeagueFoto: Francisco Seco / AP / Profimedia

Alessandro Bianco, lovit cu pumnul în față de un suporter al lui Sivasspor

În minutul 89, doi fani au pătruns pe teren după ce Castrovili a înscris ultimul gol al partidei, iar unul dintre ei l-a lovit cu pumnul în fața pe Alessandro Bianco, jucător al oaspeților.

După meciul din Turcia, Bianco a postat pe Instagram o fotografie în care pot fi văzute urmările loviturii încasate.

Antrenorii celor două echipe au vorbit despre acest moment la finalul partidei.

„Sunt foarte supărat. Vreau să spun că sunt foarte dezgustat. Un fan l-a lovit pe Bianco și i-a rupt nasul. Este foarte jenant. În ciuda victoriei, nu mă pot gândi la altceva. Are doar 20 de ani. Văd acest lucru ca pe un incident reprobabil. Desigur, jucătorul nostru nu se aștepta la așa ceva. Înțeleg sprijinul fanilor pentru echipa lor, dar cred că acest incident a stricat întregul joc” - Vincenzo Italiano, antrenor Fiorentina.

„În primul rând le prezint scuze tuturor italienilor. S-a întâmplat ceva ce nu ar fi trebuit să se întâmple. La Sivas nu am mai trăit aşa ceva. Ne pare foarte rău” - Riza Calimbay, antrenor Sivasspor.