​Newcastle United are parte de un sezon foarte bun în Premier League, „coțofenele” fiind în luptă directă cu Manchester United și Tottenham pentru un loc în UEFA Champions League. Formația antrenată de Eddie Howe se gândește deja la sezonul următor și a țintit un fotbalist de top din Serie A.

Dusan Vlahovic, JuventusFoto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Dușan Vlahovic, jucătorul dorit de Newcastle pentru sezonul următor - Juventus dorește 100 de milioane de euro

După ce în vara anului 2022 l-au adus pe suedezul Alexander Isak pentru suma de 70 de milioane de euro, investitorii de la Newcastle sunt pregătiți să mai bată un record și au pus ochii pe un fotbalist din Serie A.

Potrivit presei din Anglia, formația clasată pe locul 5 în acest moment în Premier League ia în calcul aducerea sârbului Dușan Vlahovic, care ia în considerare plecarea de la Juventus în această vară.

Jucătorul în vârstă de doar 23 de ani a fost adus de Juventus în iarna anului 2022 pentru suma de 81.6 milioane de euro, însă probleme de la club l-au făcut să își îndrepte atenția către alte campionate din Europa.

Sursa citată precizează că șeicii de la Newcastle sunt dispuși să ofere nu mai puțin de 100 de milioane de euro în schimbul sârbului, care este urmărit și de Real Madrid.

Decizia celor de la Newcastle vine ca urmare a problemelor medicale pe care le are Calum Wilson. „Coțofenele” l-au cedat și pe Chris Wood la Nottingham Forest, așa că aducerea unui atacant de top este o prioritate pentru club.

În cele 47 de apariții strânse în tricoul Bătrânei Doamne, Vlahovic a marcat de 19 ori.