UEFA a anunțat numele arbitrului care va conduce de la centru meciul dintre Lazio Roma și CFR Cluj, din prima manșă a play-off-ului pentru optimile Conference League.

Craig PawsonFoto: Jed Leicester / Shutterstock Editorial / Profimedia

Craig Pawson va arbitra meciul dintre Lazio și CFR Cluj

Partida de pe Stadio Olimpico din Roma va fi arbitrată de englezul Craig Pawson. Meciul va avea loc joi, de la ora 22:00 și va fi transmis în format LiveTEXT pe HotNews.ro.

Arbitri asistenţi au fost delegaţi Lee Betts şi Ian Hussin, iar al patrulea oficial va fi Robert Jones.

În camera VAR se vor afla australianul Jarred Gavan Gillett și englezul Constantine Hatzidakis. Observator pentru arbitri a fost nominalizat danezul Jorn West Larsen, iar delegat UEFA va fi sârbul Jovan Surbatovic.

De știut:

  • Pawson a mai arbitrat o singură dată o echipă din România, pe ASA Târgu Mureş, pe 6 august 2015, la un meci câştigat scorul de 2-1 (1-0) pe terenul formaţiei franceze AS Saint-Etienne, în manşa secundă a turului III preliminar al Europa League. ASA a fost eliminată, după ce pierduse primul joc cu 0-3, scrie Agerpres.
  • Pawson a fost şi arbitru asistent adiţional pe 11 decembrie 2014, la partida pierdută de Steaua Bucureşti cu 0-2 în faţa formaţiei Dinamo Kiev, pe Arena Naţională din Capitală, în Grupa J a Europa League.
  • Potrivit SportsMole, Pawson a arbitrat 41 de meciuri în ultimul an (24 de Premier League, câte 3 de Europa League și Conference League și unul de Champions League), a acordat 92 de cartonașe galbene și unul roșu.