Leo Messi (35 de ani) a intrat în ultimele șase luni de contract cu PSG, iar campioana Franței i-a făcut o propunere „messianică” pentru a-l convinge să continue pe Parc des Princes.

Lionel MessiFoto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Spaniolii de la Marca au scris în urmă cu câteva zile că părțile au ajuns la un acord privind prelungirea înțelegerii, iar Messi va avea un contract „de pe altă planetă”, superior celui actual, care, din punct de vedere financiar, era oricum impresionant: 30 de milioane de euro pe sezon.

Însă jurnalistul Gerard Romero „a aruncat bomba”. Acesta a dezvăluit că Leo Messi nici nu se gândește să-și reînnoiască acordul cu PSG, chiar dacă la un moment dat a fost tentat să facă acest lucru. Argentinianul ar fi luat decizia după ce a câștigat titlul mondial cu naționala Argentinei și se pare că n-ar fi fost tratat așa cum se aștepta la revenirea la Paris.

În acest context, o mutare a lui Messi în Arabia Saudită nu mai pare imposibilă. Cei de la Al-Hilal i-ar fi oferit sud-americanului un salariu de 300 de milioane de euro pe an, mai mare decât cel al lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr.

Citește mai departe pe Digisport.ro