Farul și CFR Cluj au terminat la egalitate meciul disputat în Grupa C a Cupei României, scor 0-0. La finalul partidei, Gheorghe Hagi s-a enervat pentru că niciun fotbalist al constănțenilor nu ar fi fost chemat pentru a oferi declarații.

Gica HagiFoto: AA / Abaca Press / Profimedia

Reporterul i-a spus antrenorului că „Omul meciului” (un jucător al Farului) a fost intervievat, dar Hagi considera că cel puțin încă un fotbalist al echipei sale ar fi trebuit să vorbească. În plus, „Regele” a fost deranjat de faptul că meciul nu a fost mediatizat suficient.

​„Cum vine un jucător de la ei să vorbească aici şi de la noi nu? Ce, ai mei nu au ce zice? Dacă lor le spuneţi asta, să vină aici, nouă de ce nu? Ce, vă e frică că spune ce s-a văzut?

Jucătorul meciului e jucătorul meciului! Apoi trebuie să vină câte unul de la fiecare echipă. Trebuie să spună şi jucătorul nostru ce a simţit. De ce să nu vină şi la noi căpitanul?

Mie mi s-a comunicat că doar eu trebuie să vin să vorbesc. Noi suntem nimeni, suntem Farul. Hai, spune-mi ce vrei să zic! E lipsă de respect faţă de munca pe care am depus-o. Mă scuzaţi, dar nu mai pot. Ce? Vreţi să stăm drepţi cum vreţi voi? Ce vreţi să facem? Suntem în România şi trebuie să acceptăm.

Respectaţi-ne! Cât suntem acolo, respectaţi-ne! Ce a fost, a fost. Cine-s eu? Totul s-a întâmplat pentru că am luat roşu! Nu a fost fault! Acel jucător a jucat tot meciul, iar noi am avut un om în minus. Nici măcar nu s-a dus să verifice faza!

Eu, din ce am văzut, jucătorul advers a jucat tot meciul. A făcut regia cu targa. După s-a întors şi a jucat. Dacă îl atinge, nu e roşu. Contează intensitatea. Nici n-am văzut faza, doar ce am remarcat că a jucat 90 de minute. La noi orice e posibil.

Trebuie să tac, să îmi fie frică să zic ceva. Dacă şi ofiţerul meu de presă e cu voi… să nu vorbească nimeni de la Farul? Lasă, iese Hagi şi vorbeşte. Faceţi-mă cum vreţi. Nu faceţi bine, de aia o luăm în jos.

Nu s-a discutat deloc de meciul nostru la televizor. Domnilor, chiar așa? Astea trebuie semnalate, nu se poate așa ceva! CFR Cluj - Farul era derby, trebuia să se discute toată ziua. Deloc! ZERO, ZERO! Se vorbea despre orice, dar nu despre noi. Ăsta e derby, tată!

Promovați pe cine vreți, dar e lipsă totală de respect față de o echipă care a avut jucători născuți în 2005, în 2006. Suntem pe primul loc, cu un meci pierdut, dar noi nu reprezentăm nimic. Vreți să tac?! Eu nu pot! De aia fotbalul românesc se duce în groapă. De aia suntem deja acolo” - Gheorghe Hagi, citat de Prima Sport.

Cupa României, clasamentul final al Grupei C

1. CFR Cluj (6-1 golaveraj) 5 puncte

2. Universitatea Cluj (5-1) 5

3. Farul Constanța (4-2) 5

4. Rapid București (4-3) 4

5. CSC Dumbrăvița (5-9) 3

6. CSM Alexandria (2-10) 1.