Cristiano Ronaldo, internațional portughez care evoluează la Manchester United, susține că vrea să joace fotbal cel puțin până la Euro 2024, care va avea loc în Germania.

Cristiano RonaldoFoto: Nigel Keene/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lusitanul a primit, marți, la Lisabona, premiul pentru cel mai bun marcator al selecţionatei Portugaliei, ocazie cu care a vorbit și despre viitorul său în fotbalul profesionist.

Cristiano Ronaldo vrea să joace fotbal cel puțin până la Euro 2024

„Parcursul meu nu este încă încheiat. Va trebui să-l suportaţi pe „Cris” încă ceva timp.

Vreau să fiu prezent la Cupa Mondială din 2022 şi la Euro 2024. Mă simt foarte motivat, iar ambiţia mea este mare” - Cristiano Ronaldo, conform Agerpres.

La 37 de ani, căpitanul Portugaliei a adunat 189 de selecţii şi a marcat de 117 ori, un record pentru naționala țării sale. Dacă prezenţa sa la Cupa Mondială din Qatar se va confirma, Cristiano Ronaldo va disputa al zecelea mare turneu internaţional din cariera sa.

Revenit la Manchester United în 2021, Ronaldo a avut un debut de sezon 2022-2023 complicat, în care a stat mai mult pe banca de rezerve, în condiţiile în care plecarea sa de pe Old Trafford nu s-a mai realizat, lusitanul rămânând fără oferte concrete de la alte cluburi.