​CFR nu traversează cel mai bun moment, iar înfrângerea cu Sivasspor din Conference League a produs o nouă ruptură la gruparea din Gruia. Dan Petrescu este tot mai aproape de încheierea celui de-al treilea mandat de la campioana României.

Dan PetrescuFoto: Stuart Wallace/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Apele sunt tulburi la CFR: echipa nu joacă mare lucru, rezultatele nu sunt pe măsura așteptărilor, iar eșecul cu Sivasspor din Conference League a adus multă tensiune.

Conform Fanatik.ro, Dan Petrescu pare decis să-și dea demisia după meciul cu FC Arges de luni, partidă după care se va lua o pauză pentru meciurile echipelor naționale.

Dan Petrescu ar cere 200 de mii de euro pentru a rezilia contractul cu CFR Cluj

„Bursucul” este dezamăgit că publicul i-a cerut demisia după câte a făcut pentru trupa din Gruia: a adus campionate, bani și participări în cupele europene la CFR, conform spuselor sale.

Sursa citată vorbește despre o întâlnire de gradul zero între Petrescu și patronul Neluțu Varga, cel care i-ar fi cerut locul 1 în SuperLiga și zece puncte din cele patru partide rămase de disputat în Conference League.

Clauza de reziliere a lui Dan Petrescu este de 400 de mii de euro, dar tehnicianul pare dispus să plece și pentru jumătate din sumă.