Operat în urmă cu două săptămâni și jumătate după ce a suferit o accidentare importantă (ruptură a ligamentelor la genunchiul drept), Ianis Hagi a început deja recuperarea. Giovanni van Bronckhorst, antrenorul celor de la Glasgow Rangers, a venit cu informații despre starea jucătorului român și a precizat când ar putea reveni acesta pe teren.

Ianis HagiFoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

"A avut un ligament încrucișat. Am avut și eu această accidentare. Recuperarea durează între șase și nouă luni. Dacă socotim, atunci este posibil ca el să rateze începutul sezonului următor. Cred că nu este greu de făcut acest calcul matematic.

Noi sperăm că recuperarea lui va decurge fără probleme și că se va putea reface rapid. Acesta este obiectivul nostru principal.

Dacă trebuie să stai pe tușă între șase și nouă luni, trebuie doar să aștepți și să vezi cum se decurge recuperarea. Nu este nicio surpriză" - Giovanni van Bronckhorst, citat de heraldscotland.com.

Ianis s-a accidentat pe 21 ianuarie, la meciul contra celor de la Stirling Albion, în Cupa Scoției, partidă câștigată cu 4-0 de Rangers.

Conform Transfermarkt, valoarea de piață a lui Ianis Hagi este de 7 milioane de euro, internaționalul român fiind unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Rangers.

Citește și: Mesajul lui Ianis Hagi după ce a fost operat: "O oportunitate de a mă descoperi şi dezvolta"