Manchester United se află într-o perioadă complicată în Premier League, fiind actualmente în afara locurilor de cupe europene. În condițiile în care trupa lui Ralf Rangnick nu prinde un loc de Liga Campionilor, conducerea "diavolilor" va fi nevoită să-i reducă drastic salariul lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano RonaldoFoto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Echipa de pe Old Trafford are doar două victorii în ultimele cinci meciuri în campionatul englez, ocupând locul șapte (35 de puncte acumulate în 21 de meciuri jucate).

În aceste condiții, United nu prinde nici măcar un loc de Conference League. Dacă echipa lui Rangnick nu reușește să termine actuala ediție de Premier League în Top 4, conducerea va fi nevoită să îi reducă salariul lui Cristiano Ronaldo cu 25%.

Astfel, nu este sigur cum va reacționa vedeta lui United, nefiind exclus să ceară să plece la un club care îi poate oferi un salariu mai mare.

Venit de la Juventus în vara lui 2021, Ronaldo a avut evoluții bune pentru Manchester United în Premier League, dar echipa se află la 21 de puncte în spatele liderului Manchester City, scrie Marca.com.