Kely Nascimento, una dintre fiicele lui Pele, a postat joi, pe Instagram, o fotografie în care apare alături de tatăl său și a anunţat că fostul internațional brazilian va fi externat din spitalul Albert Einstein din Sao Paulo în două sau trei zile.

PeleFoto: ndependent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

"Această fotografie a fost făcută în urmă cu 10 minute, la Spitalul Einstein, unde tata a încheiat procedura care era programată de luni de zile. În două sau trei zile el se va întoarce acasă pentru a se bucura de Crăciun. Aceasta nu a fost o surpriză. Era ceva programat şi face parte din tratament", a notat Kely Nascimento.

Zilele trecute, presa internaţională a scris că Pele, în vârstă de 81 de ani, este din nou în spital, de această dată pentru a-şi continua tratamentul după operaţia de extirpare a unei tumori de pe colon, care a avut loc în septembrie.

La sfârşitul lunii septembrie, spitalul Albert Einstein anunţa că Pele face chimioterapie pentru tratarea tumorii care a fost detectată la un control de rutină. Operat la 4 septembrie, brazilianul a fost ţinut zece zile la teraapie intensivă, unde a mai revenit ulterior pentru scurt timp din cauza unor probleme respiratorii. Pele a fost externat la aproape o lună după operaţie.

Pe durata spitalizării, atât Pele cât şi fiica sa Kely Nascimento au postat în social media fotografii şi filmuleţe în care starul brazilian părea optimist şi bine dispus.

Edson Arantes do Nascimento a suferit în ultimii ani mai multe probleme de sănătate, informează News.ro.