La patru luni de la transferul la PSG, Sergio Ramos nu a debutat încă în tricoul parizienilor. Măcinat de accidentări, ibericul ar putea chiar să plece de la echipă fără să fi evoluat vreun minut pe Parc des Princes.

HotNews.roFoto: Hotnews

Jucătorul cu cele mai multe selecţii în naţionala iberică (180) s-a confruntat cu numeroase probleme fizice, începând din 17 noiembrie 2020, de la meciul Spania - Germania (6-0) din Liga Naţiunilor, când a suferit o leziune la bicepsul femural al piciorului drept.

Fundaşul de 35 de ani a avut probleme fizice şi în 2021, mai întâi la genunchi, din acest motiv el ratând participarea cu echipa naţională la Euro-2020.

Ramos nu şi-a prelungit contractul cu Real Madrid şi a ales să meargă în capitala Franţei, în perioada de transferuri din vara trecută.

Nici la PSG nu şi-a revenit complet, el suferind o accidentare la pulpa piciorului stâng. Oficialii clubului parizian iau în calcul să-i rezilieze contractul, potrivit Le Parisien, citat de Marca.com.

În acest an, Ramos a jucat şapte meciuri, ultimul fiind în 5 mai, când Real Madrid a pierdut, scor 0-2, partida cu Chelsea din manşa a doua a semifinalelor Ligii Campionilor.

PSG va trebui să ajungă la un acord cu fundaşul central spaniol pentru reziliere.

Înţelegerea actuală cu gruparea franceză este valabilă până în vara anului 2023, conform News.ro.

"Încrederea pe care unii şi-au pus-o în fundaşul spaniol în momentul semnării contractului sau chiar după accidentarea suferită la gambă câteva săptămâni mai târziu nu mai este de nezdruncinat astăzi.

Atat de mult a scăzut încrederea că va fi recuperat încât varianta rezilierii contractului, deşi nu este pe agenda zilei, nu mai pare de neconceput. PSG începe să admită că ar fi putut să fi greşit”, a notat ziarul francez.