Erling Haaland devine cu pași repezi unul dintre cei mai buni atacanți ai lumii, având deja 68 de goluri în 67 de apariții pentru Borussia Dortmund. Beppe Marotta, fostul director general al lui Juventus, a dezvăluit în cadrul unui interviu că a ratat semnarea lui Haaland cu "bianconerii" pentru o sumă foarte mică în comparație cu valoarea actuală a atacantului.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pe vremea când Beppe Marotta era directorul general al lui Juventus, acesta a avut posibilitatea de a-l aduce pe atacantul norvegian Erling Haaland pentru doar două milioane de euro.

"Unul dintre marile mele regrete este că am ratat semnarea lui Haaland pentru doar două milioane de euro. Acum nu există nicio șansă ca el să aleagă să se transfere în Italia. Cluburile de aici nu au nicio șansă să-l semneze", a declarat Marotta, director executiv la Juventus din 2010 până în 2018, într-un interviu La Gazzetta.

Zvonurile au început să apară încă din această vară cu privire la un posibil transfer al lui Haaland la jumătatea lui 2022. Clauza de reziliere a puternicului atacant norvegian se ridică la nu mai puțin de 75 de milioane de euro, dar este de așteptat ca agentul Mino Raiola să ceară dublu, potrivit AS.com.

Tot Raiola a sugerat că Haaland va căuta să ceară până la 50 de milioane de euro salariu pe sezon la noua sa echipă.

Erlin Haaland a fost providențial pentru Borussia Dortmund, având nu mai puțin de 68 de reușite în 67 de meciuri disputate în tricoul germanilor.