Fostul mare atacant Nicolas Anelka vine cu o declarație cel puțin controversată. Acesta este de părere că Lionel Messi trebuie să-l servească cu pase decisive pe Kylian Mbappe, francezul fiind omul numărul unu de atac al celor de la PSG.

Lionel Messi, in tricoul lui PSGFoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nicolas Anelka este unul dintre marii admiratori ai lui Kylian Mbappe, susținând că Messi trebuie să se adapteze la jocul francezului, conform Marca.com.

"Mbappe trebuie să conducă atacurile lui PSGpentru că este numărul 1. Messi a fost la Barcelona și acolo lucrurile stăteau altfel. Acum este la Paris și trebuie să-l servească decisiv pe Mbappe.

Kylian este la club de cinci ani, iar Messi trebuie să-l respecte. Este un jucător fenomenal în termenii vitezei. Nu mai există ca el pe planetă. Dacă Paris vrea să aibă cea mai bună echipă, trebuie să facă tot ce le stă în putere pentru a-l ține.

Cu toate acestea, cred că știu ce gândește Mbappe. Vrea să vadă altceva. El visează să câștige Balonul de Aur și este foarte greu să facă asta în a șasea ligă ca valoare după coeficientul UEFA. Dacă juca în Anglia sau Spania încă de acum trei ani, avea deja în vitrină un Balon de Aur", a declarat Anelka pentru Le Parisien.

Kylian Mbappe a fost țina unor controverse zilele trecute după ce au apărut filmări cu el în care îl jignea pe Neymar și se plângea că acesta nu îi pasează.