Federația Română de Fotbal a anunțat că Ianis Hagi nu va juca împotriva Macedoniei de Nord, după ce testul PCR a confirmat că mijlocașul echipei Glasgow Rangers a fost infectat cu noul coronavirus. De asemenea, FRF a lămurit și situația în care se află Răzvan Marin, Dragoș Nedelcu și Alexandru Cicâldău, jucătorii care au luat masa împreună cu Hagi.

Ianis HagiFoto: Alex Nicodim / Sipa Press / Profimedia

"Astăzi, în jurul prânzului, cu o zi înaintea meciului cu Macedonia de Nord, Ianis Hagi a primit rezultat pozitiv la testul rapid efectuat de staff-ul medical al naționalei în urma unor ușoare dureri de cap resimțite de fotbalist. Din păcate, rezultatul testului PCR efectuat ulterior confirmă situația. În aceste condiții, Ianis nu va fi disponibil pentru meciul de mâine și rămâne în izolare. Hagi a avut rezultate negative la toate cele 5 testări programate până azi la această acțiune a naționalei.

Colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu au intrat de la prânz în izolare deși la testarea rapidă rezultatele lor au fost negative. Au ratat și antrenamentul oficial din această seară. Au efectuat testul PCR potrivit normelor din Macedonia de Nord și, în cazul tuturor, rezultatele negative s-au confirmat. Astfel, cei trei sunt disponibili pentru mâine", a anunțat FRF.

România întâlneşte, miercuri, de la ora 21:45, în deplasare, reprezentativa Macedoniei de Nord, în etapa a șasea a Grupei J din cadrul preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2022.

Clasamentul Grupei J:

1. Germania (13-2 golaveraj) 12 puncte

1. Armenia (6-8) 10

3. România (9-6) 9

4. Macedonia de Nord (11-6) 8

5. Islanda (6-10) 4

6. Liechtenstein (1-14) 0.

La Cupa Mondială din 2022 se califică direct primul loc din grupă, iar locurile secunde urmează să dispute baraje.