FCSB a anunțat că a ajuns la un acord cu Paulo Vinicius de Souza Nascimento, fundaș care are patru titluri de campion în palmares cu CFR Cluj. Brazilianul a semnat un contract valabil pentru sezonul 2021-2022.

Foto:

Fundașul brazilian, care va împlini 37 de ani pe 12 august, a efectuat deja vizita medicală și va purta tricoul cu numărul 55 la echipa roș-albastră.

"Trebuie să câştig tot timpul, am câştigat patru titluri consecutive, acum îl vreau pe al cincilea. Asta este în capul meu. (n.r. - ce l-a determinat să accepte oferta FCSB) Am avut ofertă, m-am gândit, am rezolvat tot şi am venit aici pentru a ajuta echipa să câştige un titlu”, a declarat Vinicius la prezentarea oficială.

Paulo Vinicius de Souza Nascimento s-a născut la 12 august 1984, în Cuiaba, Brazilia. A început fotbalul la Gremio Esportivo Anapolis, de unde a plecat în Portugalia. Acolo a evoluat, de-a lungul anilor, pentru Santa Clara, Leixoes, Olhanense, Leiria, Braga sau Boavista.

După o aventură de un an la Apollon Limassol, a semnat cu CFR Cluj în 2017, echipă în tricoul căreia a cucerit patru titluri consecutive de campion al României. Mai are în palmares două Supercupe ale României, cu CFR Cluj, precum și o Cupă a Ligii Portugaliei, cu Braga și Cupa Ciprului, cu Apollon Limassol.