La doar câteva săptâmâni după despărțirea de Astra Giurgiu, Dani Coman și-a găsit echipă, acesta urmând să fie noul președinte al formației Hermannstadt, retrogradată în Liga II.

Dani ComanFoto: afcastragiurgiu.ro

”Suntem bucuroși să vă anunțăm în mod oficial că Dănuț Coman este noul președinte al A.F.C.Hermannstadt”, a postat clubul pe Facebook.

”Sunt extrem de motivat, am venit cu gânduri pozitive la Sibiu, îmi doresc foarte mult să aduc această echipă acolo unde îi este locul, adică în prima ligă.

Ne dorim să reconstruim această echipă, timpul nu ne va permite, începe noul campionat, unul extrem de greu, în care va trebui să fim foarte buni”, a declarat Dani Coman într-o conferință de presă de prezentare.

Am avut oferte poate mult mai bune, dar îi cunosc foarte bine pe cei doi patroni, Ştefan Băcilă şi Claudiu Rotar, am o relaţie foarte apropiată şi cu Radu Neguţ, finul meu, ştiu eforturile care s-au făcut aici, dezamăgirile care au fost după eşecul de a retrograda această echipă.

Sunt foarte mulţi jucători care vor pleca de la această echipă, sunt jucători care vor veni, astăzi şi în următoarele zile, jucători care vor să pună umărul şi tot ce au mai bun pentru această echipă”,a adăugat fostul președinte al clubului Astra Giurgiu.

În vârstă de 42 de ani, Dani Coman a plecat de la Astra Giurgiu, echipă retrogradată în Liga II, după ce a reușit să cucerească un titlu de campion și o Supercupă a României cu giurgiuvenii.