Evenimentul "Sports Festival" nu va mai avea loc în acest an, organizatorii anunțând amânarea acestuia. În cadrul manifestării ar fi trebuit să aibă loc și meciul de retragere al lui Adrian Mutu.

Adrian MutuFoto: FERENC ISZA / AFP / Profimedia

Sports Festival, amânat pentru 2022

"Dragilor, din păcate nu ne vom întâlni în 2021 la Sports Festival. Reglementările recent transmise de autorităţi pentru industria de evenimente nu oferă suficientă claritate şi predictibilitate încât să permită organizarea unui festival de zeci de mii de oameni.

Vom amâna revederea noastră pe 2022. Cele două meciuri demonstrative, Simona Halep & Friends şi meciul de retragere al lui Adrian Mutu, din cadrul festivalului, vor avea o dată stabilită ulterior, după definitivarea calendarelor competiţionale din 2022, din circuitul profesionist de tenis şi fotbal, de care depind invitaţii noştri.

Biletele cumpărate de fani la cele două meciuri demonstrative rămân valabile pentru data reprogramării", se arată într-un comunicat al organizatorilor.

De altfel, "Sports Festival" nu a avut loc nici în 2020, din cauza pandemiei de coronavirus. Evenimentul era programat să aibă loc intre 11 și 14 iunie.

La meciul de retragere al lui Adrian Mutu erau invitați, printre alții, Alessandro Del Piero, Paolo şi Fabio Cannavaro, Andrea Pirlo, Francesco Totti, Gennaro Gatusso şi Sebastien Frey.