Glasgow Rangers a fost eliminată în sferturile Cupei Scoției de St. Johnstone, la loviturile de departajare, duminică, pe teren propriu. Ianis Hagi a fost titular la echipa care și-a asigurat deja titlul în Scoția.

Ianis HagiFoto: Stuart Wallace/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Scorul a fost 0-0 după 90 de minute de joc și 1-1 după 120. Golurile au fost marcat de James Tavernier ('117) și Chris Kane ('120+2).

Astfel, s-a trecut la loviturile de departajare unde Tavernier şi Kemar Roofe au ratat de la Rangers, în timp ce de la St. Johnstone toți executanții au înscris. Prin urmare, oaspeții s-au impus cu 4-2 și au acces în semifinalele Cupei Scoției.

La gazde, Ianis Hagi a fost titular şi a fost schimbat, în minutul 68, cu Scott Wright, potrivit News.ro.

St. Johnstone, locul 6, şi Rangers, locul 1, s-au mai întâlnit şi în campionat, miercuri. Meciul s-a terminat nedecis, 1-1.

La începutul lunii martie, echipa lui Ianis Hagi și-a asigurat matematic titlul în Scoția, după 10 ani de așteptare. Este titlul cu numărul 55 din istoria lui Rangers și primul de campion din cariera jucătorului român. Celtic cucerise 9 campionate ale Scoției consecutive până în acest sezon competițional.