Victor Pițurcă a fost invitat la o emisiune la Telekom Sport, iar discuția avută cu moderatorul în pauza de publicitate a ajuns în spațiul online. Fostul selecționer folosește un limbaj "colorat" atunci când caracterizează anumite personaje din fotbalul românesc, cum ar fi Mihai Rotaru, patronul celor de la CS U Craiova.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pasaje din discuția avută în pauza de publicitate:

Victor Pițurcă: Pigliacelli era o jigodie fără margini

Silviu Tudor Samuilă: Dădea mesaje să fie el căpitan, da...

V. Pițurcă: Nu numai asta. Aveam un puști portar, Popică (n.r. - Laurențiu Popescu), l-am băgat în Cupă și i-am spus lui Pigliacelli să-l încurajeaze și pe el. Nu voia! El era supărat că de ce nu apără tot el și în Cupă!

T. Samuilă: Ce jeg!

V. Pițurcă: Da, da, da, un jeg mare. A venit Rotaru și mi-a zis că e răzmeriță în vestiar. De unde știi, mă, tu că e răzmeriță? Știi tu ce-i aia?! O știu eu, o știi tu că vin și îți spun ție câțiva jucători?!

T. Samuilă: S-au obișnuit prost cu antrenori sclavi, cocoșați.

V. Pițurcă: Daa, el voia să-l dea afară de mult și pe Mangia, l-a prins că-i trimitea mesaje unui jucător, era «bulangiu». O să vezi că îl schimbă și pe grec (n.r. - Marinos Ouzounidis)

T. Samuilă: Că nu joacă spectaculos?

V. Pițurcă: Nuu, că-l bagă pe Vătăjelu fundaș dreapta... Am auzit deja că e nemulțumit, sunt multe discuții.

T. Samuilă: Îmi povesteau ăștia că se uită el pe InStat, are păreri...

V. Pițurcă: E un libidinos, un jeg de om! Îmi zice că m-a dat afară. Păi, bă, în p***a mă-tii, dacă mă dădeai afară nu trebuia să-mi dai banii? 450.000 de euro! Ăstora așa trebuie să le faci. Banii!

T. Samuilă: Întotdeauna v-am admirat pentru asta, că v-ați luptat pentru drepturile dumneavoastră.

V. Pițurcă: Acum am zis că nu mai vreau să stau, să mă cert cu ei. El voia să plec, pentru că el nu mai însemna nimic pe-acolo. Înainte era șeful.

T. Samuilă: Cum v-a adus, cum v-a convins?

V. Pițurcă: Din prostia mea, că a fost vorba de Craiova.

T. Samuilă: M-a mirat că ați preluat din mers echipa.

V. Pițurcă: Am avut încredere că voi face o echipă bună acolo. Nu credeam că Rotaru e un astfel de om. Trebuia să-l înjur de două ori, să-i dau un șut în cur, să mă dea afară și să-i dau banii. Așa trebuia să-i fac. Că la țărani d-ăștia așa trebuie să le faci.

T. Samuilă: Corect, sunt sută la sută de acord (gsp.ro).

Sursa video:

Sergi Lopez / Facebook

De știut:

  • Silviu Tudor Samuilă și TelekomSport și-au prezentat scuze publice după apariția acestei înregistrări în mediul online.
  • Patru luni a stat Victor Pițurcă pe banca celor de la CS U Craiova la ultima aventură în Bănie (1 septembrie 2019 - 4 ianuarie 2020).
  • În această perioadă, fostul selecționer a bifat 6 victorii, 3 remize și 5 înfrângeri alături de alb-albaștri.