Patronul celor de la Chelsea, miliardarul Roman Abramovic, este hotărât să facă din transferul talismanului Borussiei Dortmund, Erling Haaland, un obiectiv cât se poate de personal. Abramovic este dispus să facă orice pentru a-l aduce la gruparea londoneză pe noul star al fotbalului mondial.

Roman AbramovicFoto: Captura Youtube.com

Erling Haaland este indubitabil unul dintre cei mai de valoare fotbaliști ai lumii la ora actuală, fapt ce îl face pe miliardarul Abramovic să facă tot ce-i stă în putere pentru a-l aduce pe Stamford Bridge.

Patronul rus este dispus chiar să renunțe la neînțelegerile cu agentul norvegianului, Mino Raiola. Agentul a căzut în dizgrațiile patronului londonez după ce Romelu Lukaku, manageriat de agent, a plecat la Manchester United în 2017, scrie ESPN.

Abramovic ar putea să-l cedeze chiar pe Timo Werner, atacantul german care nu s-a adaptat în Premier League, în schimbul atacantului Borrusiei.

Haaland a marcat 31 de goluri în 30 de meciuri jucate până acum, în acest sezon, în toate competițiile. Norvegianul are 19 goluri în Bundesliga și 10 goluri în Liga Campionilor.

Fotbalistul norvegian are o clauză de reziliere de 75 de milioane de euro pentru 2022. Dar Chelsea plănuiește să facă Borussiei o ofertă de nerefuzat chiar în această vară. Rămâne de văzut ce va face echipa germană, mai ales că actuala criză economică generată de pandemie i-a lovit puternic.