Magaye Gueye (30 de ani), atacantul echipei Dinamo București, a fost depistat pozitiv cu cocaină, în urma controlului efectuat de ANAD la meciul disputat de "câini" împotriva celor de la FCSB în optimile Cupei României, informează gsp.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conform sursei citate, jucătorul a fost suspendat provizoriu, iar ANAD a notificat clubul Dinamo în legătură cu acest caz. LPF, COSR şi FRF au fost, de asemenea, înstiinţate.

Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, la 10 februarie, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, rivala FCSB, deţinătoarea trofeului.

Gueye a jucat o repriză, fiind schimbat la pauză cu Morsay.

Atacantul Magaye Gueye, ultima oară la clubul Qarabag (Azerbaidjan), a semnat un contract pentru următoarele două sezoane competiţionale cu Dinamo Bucureşti, la 7 octombrie 2020.

Născut la 6 iulie 1990, la Nogent-sur-Marne (Franţa), Magaye Gueye are dublă cetăţenie, senegaleză şi franceză. El a început fotbalul în campionatul francez la Strasbourg şi a mai evoluat în carieră la Everton (Anglia), Brest (Franţa), Milwall (Anglia), Adanaspor şi Ankaraspor (ambele în Turcia) şi Qarabag (Azerbaidjan).

Gueye a evoluat în 18 meciuri în acest sezon şi a marcat trei goluri, scrie News.ro.