Magaye Gueye (30 de ani), atacantul echipei Dinamo București, a fost depistat pozitiv cu cocaină, în urma controlului efectuat de ANAD la meciul disputat de "câini" împotriva celor de la FCSB în optimile Cupei României, informează gsp.ro.

Jucatorii echipei Dinamo BucurestiFoto: Facebook - Dinamo

Conform sursei citate, jucătorul a fost suspendat provizoriu, iar ANAD a notificat clubul Dinamo în legătură cu acest caz. LPF, COSR şi FRF au fost, de asemenea, înstiinţate.

Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, la 10 februarie, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, rivala FCSB, deţinătoarea trofeului.

Gueye a jucat o repriză, fiind schimbat la pauză cu Morsay.

Atacantul Magaye Gueye, ultima oară la clubul Qarabag (Azerbaidjan), a semnat un contract pentru următoarele două sezoane competiţionale cu Dinamo Bucureşti, la 7 octombrie 2020.

Născut la 6 iulie 1990, la Nogent-sur-Marne (Franţa), Magaye Gueye are dublă cetăţenie, senegaleză şi franceză. El a început fotbalul în campionatul francez la Strasbourg şi a mai evoluat în carieră la Everton (Anglia), Brest (Franţa), Milwall (Anglia), Adanaspor şi Ankaraspor (ambele în Turcia) şi Qarabag (Azerbaidjan).

Gueye a evoluat în 18 meciuri în acest sezon şi a marcat trei goluri, scrie News.ro.