Barcelona nu traversează cel mai bun moment din istorie, sezonul actual fiind unul plin de rezultate modeste pentru fosta campioană a Spaniei (cel puțin în LaLiga). Aflat pe picior de plecare în vara acestui an de pe Camp Nou, Lionel Messi a vorbit cu presa iberică despre viitorul său fotbalistic.

Lionel MessiFoto: Pressinphoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ce spune Messi după episodul din vara lui 2020, atunci când a vrut cu orice preț să plece de la Barcelona:

"Adevărul este că acum mă simt bine. Da, am trecut printr-o perioadă foarte grea în vară, cu tot ceea ce s-a întâmplat atunci, modul în care s-a terminat sezonul și cererea mea de a pleca.

Acum sunt bine, îmi doresc să lupt pentru toate obiectivele și sunt încântat de ceea ce urmează.

Știu că Barcelona trece printr-o perioadă foarte dificilă, la nivel de club și echipă, dar sunt nerăbdător pentru ceea ce va urma" - Lionel Messi, conform AS.com (interviul a fost acordat celor de la Rac 1 și va fi difuzat în întregime pe 27 decembrie).

Argentinianul se află la unul dintre cele mai slabe sezoane alături de formația blau-grana. A bifat până acum 9 goluri și 4 pase decisive în actualul sezon competițional.

Înțelegerea lui Messi cu FC Barcelona se va încheia oficial la data de 21 iunie 2021, însă fotbalistul poate semna cu orice echipă în doar câteva săptămâni (intră în ultimele șase luni de contract).

Argentinianul se află pe lista scurtă a celor de la PSG și Manchester City.

Clasament:

1 Atletico Madrid 29 puncte (24-5) / 12 jocuri

2 Real Madrid 29 (25-14) / 14 jocuri

3 Real Sociedad 26 / 15 jocuri

4 Villarreal 25 / 14 jocuri

5 Barcelona 21 / 13 jocuri etc.