Argentinianul Diego Armando Maradona, care vineri împlineşte vârsta de 60 de ani, a explicat, într-un interviu acordat publicaţiei France Football, că cea "mai mare mândrie" a sa este că a adus ''bucurie oamenilor cu o minge".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Eu am senzaţia că am adus plăcere şi i-am făcut fericiţi pe oamenii care au venit să mă vadă la stadion şi care m-au urmărit la televizor", a rezumat unul dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului, dar şi unul dintre cei mai controversaţi.

Actualul antrenor al echipei argentiniene de primă divizie Gimnasia y Esgrima La Plata se află la izolare de manieră preventivă pentru că a fost contact cu o persoană prezentând simptome de Covid-19, a anunţat, marţi, medicul său personal.

Publicaţia franceză a tipărit miercuri un număr special dedicat lui "Il Pibe de Oro", prezentat ca fiind primul interviu din ultimii 25 de ani acordat de fostul decar al naţionalei Argentinei pentru presa franceză, obţinut fără să fie plătit.

"Eu visez să pot marca un alt gol englezilor, cu mâna dreaptă de data asta", a răspuns Maradona întrebat fiind ce-şi doreşte de ziua sa de naştere.

Maradona a făcut referire la golul înscris cu mâna stângă în faţa Angliei în sfertul de finală de la Cupa Mondială din 1986, când Argentina a câştigat cu 2-1.

Dintre jucătorii în activitate, Maradona consideră că Lionel Messi, compatriotul său, şi portughezul Cristiano Ronaldo "sunt cu mult deasupra altora".

"Niciun alt jucător nu realizează nici jumătate din ce fac ei", a precizat Diego Maradona.

În privinţa tinerei vedete franceze Kylian Mbappe, "el este un jucător fantastic, dar rămâne un puşti!", a adăugat fostul idol al echipei Napoli, informează Agerpres.