Realul a avut o primă repriză care a șocat pe multă lume: Madridul era condus cu 3-0 de Șahtior, totul părând mai degrabă o eroare de grafică. Cu toate că a marcat de două ori în repriza secundă, campioana Spaniei nu a putut evita o înfrângere rușinoasă, după cum a titrat presa iberică. Zinedine Zidane a venit cu clarificări după evoluția mai puțin reușită a elevilor săi.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Am greşit la primul gol, ne-a lipsit încrederea. A fost un meci slab şi o seară proastă. Sunt antrenor şi este de datoria mea să găsesc soluţii. În această seară nu am găsit-o, dar sunt capabil să rezolv problema.

Eu sunt responsabilul. Îmi pare rău pentru jucători, a fost un meci slab şi nu meritau asta. Trebuie să ne revenim, să pregătim meciul cu FC Barcelona cu cea mai mare concentrare şi să avem o evoluţie foarte bună, pentru că suntem capabili de acest lucru" - Zinedine Zidane.

Real Madrid a debutat cu stângul în noua ediție de Champions League,galacticii fiind învinși, scor 3-2, pe propriul teren, de Șahtior Donețk. Partida a făcut parte din Grupa B a competiției.

Aici poți vedea rezultatele complete ale zilei de miercuri din Champions League.

Sâmbătă, de la ora 17:00, Realul va juca împotriva Barcelonei pe Camp Nou, în La Liga. "Albii" se află pe locul trei în clasament (cu 10 puncte), în timp ce catalanii se găsesc pe 9 (7 puncte, dar și un meci mai puțin disputat decât marea lor rivală).