​Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu îl îngrijorează faptul că tricolorii nu au primit încă toate rezultatele testelor pentru coronavirus, el menţionând că pregătirile pentru meciul cu Islanda continuă “la fel”. Rădoi a menţionat că islandezii au avantajul unui tehnician foarte experimentat, potrivit News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

“Nu avem nicio problemă, planurile noastre pentru partida de mâine continuă la fel, noi ne-am făcut treaba, suntem prezenţi, autorităţile ne-au primit foarte bine în aeroport, ne-au făcut testele. Probabil că se întârzie că au fost făcute târziu aseară. Chiar nu sunt îngrijorat. Sunt toţi jucătorii valabili pentru antrenament. Toţi jucătorii sunt la fel de conectaţi, suntem pozitivi, suntem încrezători, toţi băieţii au reacţionat foarte bine.

E clar că mâine seară va fi o partidă dificilă şi aici m-aş referi puţin la banca tehnică, un antrenor care s-a apucat de fotbal atunci când eu m-am născut. A fost 7 ani la naţionala Suediei. Islanda e echipa gazdă şi are un avantaj şi pe banca tehnică are avantaj tot Islanda. E un antrenor cu mare experienţă, cu mare personalitate, care îşi arată la fiecare meci capacităţile tactice. În momentul de faţă competitivitatea între jucători pe posturi este foarte ridicată”, a spus Rădoi.

El a precizat că în acest moment are în cap probabil 50 la sută din echipa de start de joi. “Avem mai multe planuri de joc, vom aborda într-un fel meciul, dar trebuie să ne gândim că este şi o partidă de 120 de minute”, a mai afirmat tehnicianul.

Meciul Islanda - România, din semifinala barajului de calificare la Euro-2020, va avea loc joi, de la ora 21:45 și va fi transmisă LiveText pe HotNews.ro.

Citește și: Nicolae Stanciu, înaintea partidei cu Islanda: "Am exersat penaltiurile, suntem pregătiți pentru orice"