Fedor Smolov, jucătorul de 30 de ani al echipei Celta Vigo, a plecat din Spania, aflată în carantină totală, pentru a merge la majoratul iubitei sale. Atacantul a cerut-o în căsătorie pe Maria Yumasheva, nepoata lui Boris Elţîn, fostul preşedinte al Rusiei.

Fedor SmolovFoto: Twitter

Atacantul formaţiei Celta Vigo, Fedor Smolov, a încălcat regulile de izolare impuse de club din cauza pandemiei de coronavirus, dar şi de autorităţile din Spania, şi a plecat în Rusia.

Jucătorul în vârstă de 30 de ani nu a vrut să lipsească de la petrecerea de 18 ani a iubitei sale, Maria Yumasheva, nepoata lui Boris Elţîn, fostul preşedinte al Rusiei, din perioada 1991-1999.

Fedor Smolov urmează să îşi planifice nunta cu rusoaica, pe care a cerut-o în căsătorie în luna ianuarie.

Potrivit as.com, atacantul ar fi cerut în repetate rânduri voie clubului să plece, dar oficialii nu i-au putut autorizat călătoria pentru că Liga Profesionistă de Fotbal din Spania a refuzat cererea lui Smolov.

Plecarea lui Smolov a venit la o săptămână după ce un alt coechipier a încălcat regulile de izolare. Pione Sisto a plecat din Spania în Danemarca, ţara sa natală. Cei doi vor fi amendaţi la revenirea în Spania, informează Mediafax.