CFR Cluj a anunțat oficial al doilea transfer al iernii. Noul jucător al campioanei este Denis Ciobotariu, adus de la Dinamo. Fundașul în vârstă de 21 de ani a început deja pregătirea alături de noii săi colegi în cantonamentul din Spania.

Denis CiobotariuFoto: cfr1907.ro

"Mă bucur foarte mult că îmbrac tricoul campioanei, este o mândrie pentru mine şi un pas înainte. M-am bucurat mult. Prima dată a fost o discuţie, la un moment dat când au fost blocate transferurile.

Am sperat să se ridice acel blocaj şi totul a fost bine. Mă bucur foarte mult. Pentru mine e o mândrie să îmbrac tricoul campioanei. Sper să mă adaptez repede şi să joc bine.

Colegii m-au primit foarte bine, sper să mă adaptez cât mai repede şi să intru cu ei. Sunt bucuros că dânsul (n.r. - Dan Petrescu) m-a vrut aici, sunt mândru, voi da totul pe teren. Obiectivele mele sunt să mă adaptez, să joc şi să iau titlul", a spus Denis Ciobotariu, pentru site-ul campioanei.

Format la Dinamo, Ciobotariu a jucat 20 de partide în acest sezon, marcând două goluri.

Ciobotariu este al doilea transfer realizat de CFR Cluj în această iarnă, după ce l-a adus pe Alexandru Chipciu de la Anderlecht.

La reluarea campionatului, CFR Cluj va da piept cu FCSB, în Gruia, pe 2 februarie, de la ora 20:00.