Atacantul Mario Mandzukic (33 de ani) s-a despărțit, marți, de Juventus Torino. Croatul a semnat cu formația Al Duhail, din Qatar. Anunțul a fost făcut de noul club al lui Mandzukic, printr-o postare pe Twitter.

Mario MandzukicFoto: Twitter

Deocamdată nu se cunosc aspecte ale prevederilor financiare dintre cele două cluburi, dar, din precizările presei din Italia, suma nu este una mare. Campioana Italiei nu s-a bazat deloc pe atacant în acest sezon, iar posibilitatea vânzării era dată ca sigură. Jucătorul a acceptat oferta din Qatar, în detrimentul unor propuneri de la echipe importante din Europa, pentru un salariu generos promis de Al Duhail.

Mario Mandzukic are de tras serios până să se pună la punct cu condiția fizică, în acest sezon nefiind utilizat în vreo partidă oficială. Ultimul meci bifat a avut loc pe 19 mai (în stagiunea precedentă).

Mandzukic era legitimat la Juventus din vara lui 2015, când a fost luat de la Atletico Madrid, pentru 23.4 milioane de euro. În acest timp a evoluat în 162 de meciuri și a marcat de 44 de ori, potrivit Mediafax.