Chemat de Cosmin Contra pentru dubla cu Suedia și Spania, Constantin Budescu nu a evoluat nici măcar un minut și ia în calcul să nu mai onoreze convocările la echipa naţională a României. "Mi s-a părut o bătaie de joc la națională. Probabil nu o să mai merg când o să fiu chemat", a declarat jucătorul de la Astra.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Mi s-a părut o bătaie de joc ceea ce s-a întâmplat la echipa naţională. Vreau să fie ultima întrebare despre acest lucru, cum cred că o să fie şi ultima mea apariţie la Mogoşoaia. Depinde foarte mult de ce o să se întâmple în continuare.

Nu mă retrag, că nu e vorba de retragere la mine, am două-trei meciuri la echipa naţională. Dar probabil nu o să mai merg pe acolo când o să fiu chemat", a declarat Constantin Budescu, potrivit Telekom Sport.

Întrebat dacă venirea lui Marius Şumudică la naţională l-ar face să se răzgândească, Budescu a răspuns: "V-am spus că în mare măsură depinde de ce o să se întâmple acolo, dar în mare proporţie nu cred că o să mai merg pe acolo".

Tehnicianul Bogdan Andone este însă de părere că Budescu şi Denis Alibec pot ajuta naţionala: "Eu sper ca el să nu ia această decizie. Cred că el şi Alibec pot să ajute echipa naţională. S-a văzut şi în această seară că cei doi şi Gabi Tamaş sau Răduţ şi Vali Gheorghe au arătat că pot face diferenţa".