Problema stadionului lui Dinamo este una veche. Deşi în ultimii ani se vorbeşte de nevoia unei noi arene, nu se întâmplă nimic, spre supărarea fanilor. Într-un interviu acordat recent, Dan Nistor a declarat că nu crede că situaţia se va remedia foarte curând, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Spre deosebire de Ghencea şi Giuleşti, unde stadioanele au fost deja dărâmate, în "Ştefan cel Mare" nu se mişcă nimic. "Eu aşa zic, poate o să primesc înjurături, dar nu cred că se va face. Nu ştiu de ce, dar cu siguranţă nu se va face. Celelalte stadioane deja se construiesc, al nostru nici măcar nu s-a dărâmat. Eu cred că va fi foarte greu să se facă un stadion, aşa cred eu", a declarat Nistor pentru fanatik.ro.

Mijlocașul dinamovist a enumerat câteva dintre problemele arenei: "Poate aţi mai fost şi dumneavoastră pe la vestiare şi aţi văzut cum e. Gazonul într-adevăr, este foarte bun. Dar vestiarele practic cad pe noi, nici apă caldă nu mai avem. Câteodată vine caldă, câteodată rece, e foarte vechi stadionul. Ne trebuie o casă nouă, suporterii vor veni în număr foarte mare, cu un nou stadion cu siguranţă vor veni 7.000-10.000 de suporteri la fiecare meci, 100%. E foarte mare distanţa dintre pistă şi gazon şi de aceea mulţi preferă să vadă meciurile din faţa televizorului".

"Vor fi mulţi spectatori, zic eu. Şi chiar dacă lumea zice că nu avem nicio şansă, e bine că oamenii nu ne iau în serios. Şi acum doi ani nu am fost luaţi în serios şi am fost la un pas să ne batem să câştigăm campionatul", a încheiat Nistor.