Jurnaliștii de la L'Equipe au anunțat, în cursul zilei de luni, transferul lui Eden Hazard de la Chelsea la Real Madrid. Mutarea de aproximativ 100 de milioane de euro va fi oficializată după finala Europa League (de pe 29 mai), acolo unde belgianul va încerca să pună umărul la victoria albaștrilor contra celor de la Arsenal.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

A fost aproape de transferul pe Santiago Bernabeu în urmă cu un sezon, dar până la urmă a rămas la Londra. De această dată, Eden Hazard (28 de ani) va face marele pas către Real Madrid, după cum informează sursele junaliștilor de la L'Equipe. Chelsea va accepta să-i dea drumul în schimbul a aproximativ 100 de milioane de euro.

Ultimul meci pe care belgianul îl va bifa în tricoul celor de la Chelsea va fi pe 29 mai, atunci când echipa de pe Stamford Bridge va da piept cu Arsenal în finala Europa League de la Baku.

Va fi primul transfer galactic pe care Florentino Perez și l-a propus pentru această vară, în încercarea de a readuce Realul în lupta pentru trofeul Champions League și pentru câștigarea titlului de campioană a Spaniei. De-a lungul carierei, Hazard a jucat la două echipe: Lille (2007-2012) și Chelsea (2012-prezent).