Mijlocașul lui Manchester City, Raheem Sterling(23), a făcut un gest caritabil pentru elevii fostei sale școli, fotbalistul achiziționând nu mai puțin de 550 de bilete pentru manșa tur de sâmbătă din semifinalele Cupei Angliei, contra lui Brighton.

HotNews.roFoto: Hotnews

Partida de pe Etihad Stadium nu a stârnit prea mult interesul fanilor "cetățenilor", aproximativ 30.000 de bilete fiind vândute. Așadar, cei 550 elevi norocoși ai "Ark Elvin Academy" vor fi prezenți la meciul de sâmbătă (n.r. 6 aprilie), dar se vor bucura și de sesiunea de antrenament de joi a echipei lui Guardiola.

"Raheem vrea să facă ceva special pentru copiii din fosta sa școală și a cerut clubului să vadă dacă operațiunea poate fi realizată", informează cei de la Talk Sport. De asemenea, mijlocașul englez s-a ocupat personal și de biletele călătoriei acestora de la Londra la Manchester.

Sterling a înregistrat un sezon foarte bun în tricoul celor de la Manchester City, mijlocașul fiind integralist în 40 de partide și a reușit să înscrie 19 goluri.

Campiona Angliei este angrenată în toate cele 4 competiții posibile din acest sezon, învingătoarea acestei duble manșe urmând a întâlni în finala de pe Wembley pe Watford sau Wolves.