Real Madrid a câștigat partida disputată pe teren propriu împotriva Viktoriei Plzen, scor 2-1, însă nu a fost convingătoare și scaunul lui Julen Lopetegui încă se clatină.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Real venea după patru înfrângeri în ultimele cinci partide disputate și un nou rezultat negativ ar fi însemnat probabil demiterea fostului selecționer al Spaniei.

Los Blancos au deschis scorul în minutul 11 prin lovitura de cap a lui Karim Benzema, care a devenit al patrulea cel mai bun marcator din istoria Champions League. Marcelo a dus scorul la 2-0 dupa ce a primit o pasă cu călcâiul de la Bale. Cehii au avut și ei ocazii mari de a înscrie, însă Patrik Hrosovsky a fost singurul care a reușit să marcheze.

Real a terminat în zece oameni partida, după ce antrenorul basc efectuase toate schimbările și Marcelo s-a accidentat în minutul 89.

Întrebat după meci dacă va fi pe banca tehnică și la meciul cu Barcelona, Lopetegui a spus: "Întrebarea asta nu e pentru mine. Ne gândim la pregătirile pentru meciul de duminică, care e foarte important, și vom merge acolo cu o mare ambiție".

Întrebat dacă Lopetegui îşi va păstra postul şi după meciul greu cu Viktoria Plzen, Emilio Butragueno, directorul pentru relaţii internaţionale al clubului Real Madrid, a răspuns: "Da, da, normal".

"În acest gen de situaţii este important să rămânem calmi, uniţi şi să avem încredere în jucătorii noştri. Meciul de duminică este o mare motivaţie pentru toată lumea. Înţelegem zvonurile, dar vom merge cu încredere pe Camp Nou, sperând la un meci mare al echipei noastre", a spus Butragueno.

Grupa G:

AS Roma - TSKA Moscova 3-0 (Dzeko 30', 43', Under 50')

Real Madrid - Viktoria Plzen 2-1 (Benzema 11', Marcelo 56' / Hrosovsky 79')

Clasament:

1. Real Madrid (5-2) 6

2. AS Roma (8-3) 6

3. TSKA Moscova (3-5) 4

4. Viktoria Plzen (3-9) 1

Vezi aici rezumatul partidei de pe Santiago Bernabeu: