Rusia a fost timp de o lună de zile gazda fotbalului spectacol. 32 de națiuni s-au aflat în lupta pentru titlul de campioană mondială, suporterii din întreaga lume urmărind cu sufletul la gură meciurile favoriților. S-au marcat în total 169 de goluri la ediția din 2018 a Cupei Mondiale, unele dintre ele fiind cu adevărat excepționale. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Toni Kroos sau Benjamin Pavard se află printre nominalizările pentru cea mai frumoasă reuşită la CM 2018.

HotNews.roFoto: Hotnews

Aceasta este cea de-a patra ediție a Cupei Mondiale în care fanii fotbalului pot vota pentru cel mai frumos gol al turneului. Argentinianul Maxi Rodriguez a fost primul câștigător al acestui premiu, pentru voleul său spectaculos împotriva Mexicului, la ediția desfășurată în Germania (2006). Uruguayanul Diego Forlan a reușit cel mai frumos gol la ediția din Africa de Sud (2010), împotriva Germaniei, în timp ce columbianul James Rodriguez a câștigat trofeul la ediția găzduită de Brazilia (2014), grație unui gol marcat contra Uruguayului.

Fanii pot vota cel mai frumos gol al CM 2018 pe site-ul fifa.com, până pe 23 iulie, dintr-o listă de 18 reușite. Printre autori se găsesc Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Philippe Coutinho, Luka Modric, Angel Di Maria, Toni Kroos sau Benjamin Pavard. Rusul Denis Cheryshev este singurul jucător nominalizat de două ori.

Vezi mai jos golurile nominalizate:

Cristiano Ronaldo (Portugalia - Spania 3-3)

Nacho (Portugalia - Spania 3-3)

Philippe Coutinho (Brazilia- Elveţia 1-1)

Denis Cheryshev (Rusia - Arabia Saudită 5-0)

Dries Mertens (Belgia - Panama 3-0)

Juan Quintero (Columbia - Japonia 1-2)

Artem Dzyuba (Rusia - Egipt 3-1)

Luka Modric (Argentina - Croaţia 0-3)

Ahmed Musa (Nigeria - Islanda 2-0)

Lionel Messi (Nigeria - Argentina 1-2)

Toni Kroos (Germania - Suedia 2-1)

Jesse Lingard (Anglia - Panama 6-1)

Ricardo Quaresma (Iran - Portugalia 1-1)

Adnan Januzaj (Anglia - Belgia 0-1)

Angel Di Maria (Franţa - Argentina 4-3)

Benjamin Pavard (Franţa - Argentina 4-3)

Nacer Chadli (Belgia - Japonia 3-2)

Denis Cheryshev (Rusia - Croaţia 2-2)