Antrenorul Ziendine Zidane şi jucătorii echipei Real Madrid au defilat, duminică, prin capitala Spaniei pentru a prezenta trofeul Ligii Campionilor, pe care l-au câştigat a 13-a oară, fiind ovaţionaţi de mii de fani, potrivit News.ro.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Cristiano Ronaldo şi coechipierii săi au plecat de la Stadionul Santiago Bernabeu într-un autocar etajat, inscripţionat cu mesajele "Campeones 13" şi "Gracias Madridistas", îndreptându-se către Catedrala Almudena, unde s-au tras clopotele, informează AFP. Jucătorii au prezentat trofeul Fecioarei din Almudena, care patronează oraşul Madrid.

Fotbaliştii au mers apoi la sediul guvernului regional şi al primăriei, unde au fost primiţi de preşedintele regiunii, Angel Garrido, şi de primarul Manuela Carmena.

Jucătorii au revenit seara la stadion, pentru o festivitate cu focuri de artifcii, după ce au trecut şi prin Piaţa Cibeles.

"Cristiano, rămâi!", au scandat fanii madrileni, în timp ce starul portughez li se adresa.

"Este o mândrie să joc pentru cel mai bun club din lume. Sunt foarte fericit, cu aceşti jucători nu se poate să nu câştigi", a afirmat Ronaldo, potrivit marca.com.

El a surprins pe toată lumea, sâmbătă, când a declarat, după ce a câştigat Liga Campionilor cu Real Madrid, că zilele următoare va face un anunţ cu privire la viitorul său.

“Acum vreau să mă bucur, iar zilele următoare le voi da un răspuns fanilor, care au fost mereu alături de mine. A fost foarte frumos la Real Madrid”, a spus Ronaldo la BeIn Sports.

Formaţia Real Madrid a câştigat, sâmbătă, pentru a 13-a oară Liga Campionilor, a treia oară consecutiv, învingând în finala disputată la Kiev echipa Liverpool, scor 3-1. Zinedine Zidane este primul antrenor care obţine trei trofee europene consecutiv. Cristiano Ronaldo, primul fotbalist din istorie care câştigă de cinci ori Liga Campionilor.