CFR Cluj n-a reușit să profite de pasul greșit făcut de FCSB (scor 2-2 cu Viitorul) și a ratat șansa de a egala la puncte echipa lui Nicolae Dică, după ce a obținut doar o remiză pe terenul celor de la CSM Poli Iași, scor 1-1 (etapa a șasea din play-off-ul Ligii 1). În urma acestui rezultat, CFR Cluj rămâne la două puncte în spatele liderului FCSB, echipă pe care o va întâlni în etapa viitoare.

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR ClujFoto: cfr1907.ro

Clujenii au deschis scorul prin George Ţucudean, în minutul 36. Atacantul a punctat din apropiere, cu o lovitură de cap, după o pasă a lui Omrani. În minutul 64, Ovidiu Haţegan a acordat lovitură de la 11 metri pentru gazde, după un duel între Sin şi Bordeianu. Andrei Cristea a înscris de la punctul cu var și a adus primul punct pentru Iași în play-off.

Pentru CFR Cluj urmează marele derby cu FCSB, foarte important în lupta pentru titlul de campioană. Partida dintre cele două formații se va disputa duminică (29 aprilie), pe "Arena Națională", de la ora 20:45.

"În play-off suntem furaţi pe faţă. Haţegan nu ne-a dat penalti cu Steaua clar, astăzi a inventat un penalti. Era un cartonaş galben pentru simulare la Sin. E clar să Steaua este cea mai avantajată echipă în play-off. În campionatul regulat s-au făcut atâtea presiuni pe arbitri din partea lui Gigi Becali şi Meme Stoica încât arbitrii dau penalti doar Stelei şi altor echipe. Steaua a primit un penalti cu Craiova de m-a bufnit râsul. Iaşiul, când a luat punctul, zici că ar fi câştigat Campionatul Mondial. În România cărţile sunt făcute. Cred că după meciul ăsta şi eu îmi anunţ retragerea. Nu mai stau aici decât 3-4 meciuri. Când Gigi s-a retras am văzut că sunt ajutaţi. Poate dacă mă retrag o să fie corecţi cu CFR", a spus Dan Petrescu, la Digi Sport.

"Cred că a văzut toată lumea de ce nu am câştigat. Nu vă mai bateţi joc de echipa noastră, ajunge! La Viitorul s-a dat uşor penalti, azi s-a dat uşor penalti. Dacă vreţi să daţi titlul unei alte echipe, daţi-l, dar nu vă mai bateţi joc de noi, de echipa noastră. Aşa cum noi suntem suspendaţi, la fel să fie şi arbitrii. S-a văzut azi ce ne avantajează Haţegan. E un arbitru foarte bun, dar la fiecare meci se vorbeşte de CFR. Ajunge! Să fim atenţi la ce se întâmplă înainte de meciuri", a spus Mario Camora, fotbalistul echipei CFR Cluj, la Digi Sport.

Au evoluat echipele:

CSM Poli Iaşi: Rusu - Sin, Mihalache, Frăsinescu (Jagodinskis ’30), Panţîru (Danale ’46) - Zaharia, Cioinac, Qaka, Platini (Ştefănescu ’75) – Jo Santos, Cristea. Antrenor: Flavius Stoican.

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli (Mureşan ’30), Camora - Culio, Hoban (Mailat ’67), Bordeianu - Deac, Ţucudean, Omrani (Costache ’77). Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: Cristea ’45, Jo Santos ’59, Sin ’70, Ştefănescu ‘85, Rusu '90+4 / Culio '90+7

Arbitri: Ovidiu Haţegan – Octavian Şovre, Sebastian Eugen Gheorghe – Robert Dumitru

Observatori: Zoltan Szekely, Ioan Mironaş.

Clasament play-off:

Sursa foto: soccerstand.com