Tehnicianul echipei FC Barcelona, Luis Enrique, a declarat, marti, inaintea returului cu Paris Saint-Germain, din optimile de finala ale Ligii Campionilor, ca formatia sa nu are nimic de pierdut si are mult de castigat, iar daca gruparea franceza s-a impus in prima mansa cu scorul de 4-0, miercuri catalanii pot inscrie sase goluri, informeaza News.ro.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Suntem la jumatatea dublei manse. Nu avem nimic de pierdut si avem mult de castigat. Daca ei ne-au dat patru goluri, noi putem sa inscriem sase. Suntem in forma buna si trebuie sa fim increzatori", a spus Luis Enrique, conform Marca.

Tehnicianul nu a facut nicio precizare cu privire la "11"-le pe care il va folosi in returul cu PSG, el spunand doar ca orice jucator din lotul pe care il are la dispozitie poate fi folosit. "Putem aborda diferite sisteme de joc. Nu vreau sa ii ofer indicii lui Emery", a adaugat Enrique.

FC Barcelona a fost invinsa de Paris Saint-Germain, cu scorul de 4-0, in prima mansa a optimilor Ligii Campionilor. Returul va avea loc miercuri, de la ora 21:45, la Barcelona, pe "Camp Nou".