Dupa o perioada de liniste, in care s-a bucurat din plin de calificarea la Campionatul European, Adrian Mutu a reintrat in topul celor mai curtati jucatori de pe continent. Mai nou, "Briliantul" este dorit, macar din vara, de AS Roma.

"Mutu este considerat a fi extrema ofensiva care s-ar potrivi cel mai bine modulului spaletian, un jucator cu calitati indiscutabile, un adevarat campion, tehnic, om de gol, dar si cu o predispozitie naturala catre munca de acoperire pe care Spalletti le-o cere jucatorilor sai !", anunta cotidianul Corriere dello Sport.

Aceeasi jurnalisti italieni considera insa ca AS Roma are sanse infime de reusita dupa ce internationalul roman a declarat in repetate randuri ca nu vrea sa se desparta de Fiorentina, cu care spera sa obtina cat mai multe performante.

"AS Roma stie bine ca a-l lua de la Fiorentina este o misiune aproape imposibila, insa este dispusa sa puna pe masa toti cei 18 sau 20 de milioane de euro, cash, pe care i-ar putea încasa prin vanzarea lui Mancini !".

Aflat sub contract cu formatia toscana pana in anul 2011, Adrian Mutu a refuzat in acest an doua "nume grele" din Europa, Real Madrid si FC Barcelona, alte grupari interesate de serviciile sale fiind: AC Milan si Manchester City.