Finantatorul clubului de fotbal Steaua, Gigi Becali, a anuntat marti ca portarul Valentin Cojocaru a fost transferat in schimbul sumei de 1 milion de euro la Crotone, grupare nou promovata in primul esalon al Italiei unde mai evolueaza un alt jucator roman, Adrian Stoian, informeaza Mediafax.

"Cojocaru pleaca in Italia, la Crotone. Pleaca pe un milion de euro. 250.000 de euro acum si inca 750.000. Bine, 750.000 de euro daca raman in Divizia A (n.r. - Serie A) si ramane al lor. Daca nu, atunci ni-l da inapoi. Eu vreau sa fac fotbal la Steaua, nu gradinita. Daca la gradinita vin parintii si il cicalesc, atunci din copilul ala nu mai iese nimic. Baiatul (n.r. - Valentin Cojocaru) e cuminte, taica-su zicea ba ca nu il baga MM, ba ca are cineva ceva cu el. Doar parintii lui Cojocaru si ai lui Hamroun vor sa vorbeasca mereu cu mine, dar ce sa vorbeasca ei cu mine? Ei nu sunt barbati in toata firea?", a spus Becali la postul Digi Sport.

Cojocaru este al doilea jucator vandut de Steaua in ultimele zile, dupa Nicolae Stanciu, mijlocas cedat la Anderlecht Bruxelles pentru 9,8 milioane de euro.

In locul lui Valentin Cojocaru, Steaua il va achizitiona pe portarul Eduard Stancioiu de la ASA Targu Mures. De asemenea, gruparea ros-albastra intentioneaza sa mai transfere cativa jucatori, printre care se afla mijlocasii Wilfred Moke (FC Voluntari) si Antonio Jakolis (CFR Cluj), a mai spus Gigi Becali.

"Stancioiu e ca si semnat. La Moke, 150.000 e clauza de reziliere. Ei au dat 30.000 de euro pe el, ma cert cu ei, ca-s la mine acasa. Il iau pe Moke, dau banii pe el, platesc clauza. Poate juca atat fundas central, cat si mijlocas central. S-ar putea sa mai vina un fundas central zilele urmatoare. 4-5 jucatori o sa aducem. Jakolis vine la noi doar daca accepta salariul, vrea un salariu cam mare. Eu i-am oferit ceva, daca-i convine, bine. Mai sunt doua zile si vreau sa-i trec pe lista UEFA", a adaugat Gigi Becali.