Dupa ce a ramas fara presedintele Iuliu Muresan, care a plecat din Gruia dupa 13 ani, CFR Cluj nu mai are nici antrenor. Nemultumit de situatia financiara a clujenilor, tehnicianul portughez Antonio Conceicao si-a dat demisia, informeaza Pro Sport.

Antonio Conceicao Foto: cfr1907.ro

Toni Conceicao le-a spus deja jucatorilor ca va parasi echipa, urmand sa se intoarca in Portugalia. Lusitanul se afla la al doilea mandat pe banca celor de la CFR Cluj, dupa cel din 2009. In sezonul precedent al Ligii I, Conceicao a bifat 23 de partide din care a pierdut doar 5 si a castigat Cupa Romaniei. CFR Cluj s-a impus in finala Cupei contra lui Dinamo la loviturile de departajare, scor 5-4. La finalul celor 90 de minute regulamentare, scorul a fost egal, 2-2, jucatorii lui Conceicao reusind sa revina de la 0-2.

Potrivit Pro Sport, Vasilie Miriuta ar putea fi noul al antrenor al formatiei din Gruia, dupa ce s-a despartit de nemtii de la Energie Cottbus. Miriuta a mai antrenat-o pe CFR Cluj in 2014, obtinand 19 victorii, 8 rezultate de egalitate si 10 infrangeri.