Clubul de fotbal ACS Poli Timisoara a anuntat, miercuri, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial, ca antrenorul principal Florin Marin si managerul sportiv Daniel Stanciu au incheiat in mod amiabil angajamentele cu echipa anunta Mediafax.

Consiliul Director al clubului a stabilit ca Ioan Miculas va indeplini atributiunile de manager sportiv. Ioan Miculas a fost presedintele ACS Recas, echipa care a promovat in 2012 in Liga a 2-a si care a fuzionat cu Poli Timisoara.

In ceea ce priveste staff-ul tehnic, clubul va anunta in cel mai scurt timp numele noului antrenor principal, imediat ce tratativele se vor fi incheiat.

Invinsa duminica de CS Universitatea Craiova, in deplasare, cu scorul de 1-0, ACS Poli Timisoara este pe locul 13 in play-out-ul Ligii 1. Florin Marin pregatea nou-promovata de la sfarsitul lui august, cand l-a inlocuit pe Dan Alexa.

Fostul manager general al ASA Targu Mures si FC Dinamo, Daniel Stanciu, a fost numit in mai 2015 in functia de director sportiv la gruparea ACS Poli Timisoara.

Totodata, site-ul oficial al ACS Poli Timisoara a anuntat componenta Consiliului Director al clubului: Ioan Miculas (presedinte), prof. Viorel Boit (membru), Grigore Grigoroiu (reprezentant al Consiliului Local Timisoara), Iosim Radovan (reprezentant al Consiliului Judetean Timis), conf. univ. dr. ing. Danut Sosdean (reprezentant al Universitatii Politehnica), Cristian Rusu (reprezentant al sponsorului principal - Casa Rusu). De asemenea, Cristea Opria va fi invitat permanent (fara drept de vot) la sedintele Consiliului Director.