Directorul general al lui Dinamo, Cristi Borcea a anuntat ca depune eforturi pentru a-l readuce pe Mircea Lucescu la Dinamo. Deşi "Il Luce" a declarat recent ca se va retrage in 2009, dupa expirarea contractului cu Sahtior, oficialul dinamovist spera sa-l convinga sa faca echipa în "Stefan cel Mare" cu fiul sau, Razvan.

Refuzati in ultimul timp de doua ori de Razvan Lucescu, aflat sub contract cu FC Brasov, sefii "cainilor rosii " insista acum pe latura sentimentala a familiei, asa cum a incercat mai de mult, fara succes insa, patronul lui Sahtior Donetsk, Rinat Ahmedov.

In cazul in care "Lucestii" accepta totusi sa vina la Dinamo din vara anului 2009, "Seniorul" ar urma sa detina functia de manager general si eventual sa devina unul dintre actionari, in timp ce Razvan ar prelua, evident, banca tehnica.

"Suntem dispusi sa facem orice. In momentul in care Mircea va pleca de la Sahtior, trebuie neaparat sa-l aducem aici, pentru ca atat el, cat si Razvan sunt dinamovisti adevarati. Razvan a crescut in vestiarul lui Dinamo !", a spus Borcea la Kanal D, visand la un "cuplu de vis" pentru Dinamo.

Mircea Lucescu a declat insa, in nenumarate randuri, ca nu mai ia in calcul o revenire in fotbalul romanesc. "Cum as putea sa ma lupt cu copiii mei, Razvan, Andone, Sabau, etc ?", a mentionat "Il Luce", a carui ultima experienta in Liga 1 dateaza din sezonul 1999-2000, cand a stat pe banca Rapidului.