Galezul Ryan Giggs a fost recompensat de Regina Elisabeta a II-a, cu "Ordinul Imperiului Britanic", in urma serviciilor aduse fotbalului din Albion pe parcursul a nu mai putin de 17 sezoane petrecute la Manchester United.

Ceremonia a avut loc la Palatul Buckingham, fotbalistul galez fiind invoit de la antrenamentele "diavolilor rosii" de Sir Alex Ferguson, pentru a fi prezent la acest moment deosebit in viata sa. "Este o zi mandra pentru mine şi familia mea. Sunt norocos sa joc atat de mult timp pentru un club foarte mare si sa adun atatea succese !", a spus jucatorul in varsta de 34 de ani, la cateva secunde dupa ce a fost decorat de Regina.

Giggs a debutat pentru Manchester United la varsta de 17 ani si a evoluat in peste 700 de partide, reusind sa inscrie in meciul cu Derby County, golul cu numarul 100 în Premier League.

Galezul a castigat alaturi de "United", 9 campionate, 4 Cupe ale Angliei, 2 Cupe ale Ligii, UEFA Champions League, in 1999, o Supercupa a Europei si o Cupa Intercontinentala. In nationala Tarii Galilor, de unde s-a retras recent, a evoluat de 64 de ori, marcand 13 goluri.